
Süper lige hızlı başlayan siyah beyazlı takım Şampiyonlar ligi gruplarında da yoluna devam ederken transfer çalışmalarına da kaldığı yerden devam ediyorlar.
Genç Oyuncu Rıdvan Yılmaz’ı Adana Demirspor İstiyor
Süper lig istediği gibi başlayamayan Adana Demirspor sezon öncesinde bir çok oyuncu ile kadrosunu güçlendirmiş ve son olarak da ligde 3 hafta sonrasında alınamayan 3 puan ile teknik direktör Samet Aybaba ile yollarını ayırmışlardı.
Adana Demirspor Beşiktaş’ın 20 yaşındaki genç oyuncusu Rıdvan Yılmaz ‘ a bizzat talip oldular. Adana Demirsporlu yöneticiler genç oyuncu Rıdvan Yılmaz’ı kiralık olarak kadrolarına katmak için siyah beyazlı yöneticilerin kapısını çalarak teliflerini ilettiler.

Siyah Beyazlılar Teklife Sıcak Bakmıyor
Siyah beyazlı takımın teknik direktörü Sergen Yalçın genç oyuncu Rıdvan Yılmaz ‘ı kadroda düşündüğü için siyah beyazlı yönetimin bu transfere sıcak bakmadığını bildirdiler.
Sergen Yalçın oyuncuyu sezon başında da isteyen birden fazla kulübün olduğu ancak yaşadığı kısa süreli sakatlık sonrası fiziksel ve oyun olarak geriye düştü.
Genç oyuncu bu sezon takımı ile ilk açılış maçını kaçırmış oyuncu ikinci maçta Gaziantep de F. N’Sakala’ nın sakatlanması ile oyuna sonradan giren genç oyuncu son maçta da Karagümrük maçında sahaya ilk 11 de çıkmıştı.
Sol bek için de F. N’Sakala’ nın Gaziantep maçında rahatsızlanması ve kendisini yere bırakması ile maçı tamamlayamayan oyuncunun son sağlık kontrolleri ile ne durumda olacağı merakla bekleniyor. Sol bekte genç oyuncu Rıdvan Yılmaz ve son olarak transfer edilen 25 yaşındaki Milli oyuncu Umut Meras ile anlaşılmıştı.

Sol bekte ki bu iki oyuncu alternatifi arasında başka elinde oyuncu bulunduramayan siyah beyazlı kulüp bu süreçte genç oyuncu Rıdvan ‘ı elinde tutacaklardır. Birde yoğun fikstür ve tempoyu düşünürsek Şampiyonlar ligi, süper lig. Türkiye kupasını da katarsak bir hayli maça çıkacak olan siyah beyazlı takım oyuncuyu elinde tutacaklardır.
Teknik direktör Sergen Yalçının katıldığı bir programda biz Rıdvan’ ı veririz ancak bize en az 10 Milyon Euro gibi bir bonservis bedeline oyuncuyu vere bileceklerini söyledi.