KARTAL BEŞİKTAŞ YİNE UÇMAYA HAZIRLANIYOR

Posted by

Kara kartal Beşiktaş gelecek sezonda da şampiyon olmak da başarılı bir sezon geçirmek için hazırlıklarına erkenden başlayacak. Kendi kulüp içerisinde oldukça sakin bir dönem geçiren Beşiktaş rakiplerinin aksine seçim süreci yaşamıyor. Şu an Kartal Beşiktaş sadece transferleri ve yeni gelecek olan oyuncularla beraber yapacakları antrenmanlara odaklanmış durumda.

KARTAL PRESTİJ PEŞİNDE

Siyah-beyazlı kara kartal gelecek sezonda da başarılı bir performans sergileyen kupaları kazanmak istiyor. Bu sezon Beşiktaş hem Süper Lig’de hem de Avrupa kupalarında boy gösterecek. Hem ülkemizdeki rakipleri ile hem de Avrupa kupalarındaki rakipleri ile maçları çıkacak olan Beşiktaş ülkemizi en iyi şekilde temsil etmek istiyor.

Yurtdışında özellikle Avrupa kupaları maçlarında prestij peşinde olacak olan Beşiktaş rakiplerini hem üstünlük kurmak hem de ülkemizi en iyi şekilde temsil etmek için sahaya çıkmayı hedefliyor. Bunun için Romanya’da temmuz ayı boyunca Euro 2020 maçlarının ardından kampa girecek olan Beşiktaş milli maçlara giden tüm oyuncularının da gelmesiyle yeni sezona hazırlanmaya başlayacak.

Oldukça yoğun bir sezonun ardından iki kupa kazanan Beşiktaş bir süre dinlendi. Oyuncuları ve tek tüm teknik ekip çok fazla yorulmuştu ve bir süre dinlenmeye ayırdılar. Şu an oyunculardan bazıları milli maçlar nedeniyle ülkelerine gittiler. Beşiktaş yönetimi ve teknik ekibi yeni transferler için yoğun bir mesai içerisinde yer alıyor. Gelecek sezon için hem Avrupa kupalarına hem Süper Lig hem de transferleri düşünmek zorunda olan Beşiktaş’ta gündem yoğun.

KARTAL DAHA FAZLA BAŞARI İSTİYOR

Siyah beyazlı kara kartal Beşiktaş’ta gündem oldukça yoğun fakat Kartal Beşiktaş bu yoğunluğun en iyi şekilde düzenlemek ve en iyi şekilde atlatmak istiyor. Kartal gelecek sezona hem en iyi oyuncuları dahil ederek ekibini geliştirmek hem de bu yeni oyuncularla güzel bir enerji yakalayıp sahada da en iyi performanslarını sergilemelerini istiyor. Avrupa kupalarında ülkemizi temsil edecek olan Beşiktaş en iyi şekilde ülkemizi temsil etmenin peşinde.

Geçtiğimiz sezon hem Süper Lig’de hem de Türkiye Kupası’ndaki başarısı oldukça iyi olan Beşiktaş Avrupa kupalarında da bu başarıyı devam ettirmek istiyor. Ağustos ayında Süper Lig başlayacak ve Süper Ligle beraber Avrupa kupaları da başlayacak. Beşiktaş hem Avrupa kupalarına hem de Süper ligi ağırlık vereceği için oyuncu seçimlerini yeni transferleri ve gelecek olan oyuncuların durumlarını iyi organize etmek zorunda.