GALATASARAY’DA KAAN AYHAN RÜZAGARI ESEBİLİR

Posted by

Sarı kırmızılı Galatasaray’da transfer sürecine yeni başkan seçiminden ve tabii ki Fatih Terim tekrar takımın başına gelince ağırlık verildi. Galatasaray şu an transfer gündemine yoğunlaşmış bir vaziyette ve takımını önce Avrupa Kupaları eleme maçlarına hazırlıyor ardından da Süper Lig’in yeni sezonuna hazırlıyor.

GALATASARAY’DA YENİ ENERJİ

Galatasaray yönetimi yeni başkanı Burak Elmas yönetimin başına geldiği günden beri hatta andan beri hızlı bir şekilde çalışmalarına başladı ve durmaksızın devam ediyor. Taraftarlara yönetime gelirken verdiği sözlerin hepsini ekibi ile beraber yapmaya başlayan Burak Elmas ilk iş olarak Fatih Terim ile anlaşmaya vardı.

Sarı kırmızılı Galatasaray’ın başkanlık seçiminin olduğu günün hemen ertesi günü Fatih Terim Florya’ya takımının başına geçti. Burak Elmas ve teknik direktör Fatih Terim’in böyle uzlaşmış olması hem oyuncuları hem Galatasaray camiasını hem de taraftarları bir hayli memnun etti.

KAAN AYHAN’IN KARİYERİ

Kaan Ayhan Galatasaray’ın transfer dedikoduları arasında yer alıyor ve bu durumdan kaynaklı olarak Burak Elmas ve Fatih Terim hızlı sonuç alabilmeleri adına milli futbolcu ile görüşmelerine hızlı bir şekilde başladılar.

Aslan Galatasaray’da Ryan Donk’un yerine Kaan Ayhan düşünülüyor. Transfer için düğmeye basan Galatasaray yönetimi hızlı bir sonuç almak istiyor. Planlar istedikleri gibi giderse milli yıldız Kaan Ayhan yeni sezonda sarı kırmızı renklerine bürünecek.

Bu zamana kadar görev aldığı takımlarla birlikte 164 lig mücadelesinde sahaya çıkan Kaan Ayhan, 9 kez de rakip ağları havalandırdı. Aynı zamanda milli takım forması da giyen genç defans oyuncusu, Türkiye U – 15 ekibi ile başlayan bu macerasına Almanya U – 16, Almanya U – 17 ve Almanya U – 18 ile devam etti.

Ekim 2013’te düzenlenen Avrupa Şampiyonası’na Türkiye 21 Yaş Altı Milli Futbol Takım ile katıldı. 2014 senesinde Fatih Terim tarafından A Milli Takıma davet edilen Kaan Ayhan, milli forma ile ilk kez Rusya ile oynanan hazırlık mücadelesinde giydi. Hem Almanya hem de Türkiye Milli takımlarında görev alan genç defans oyuncusu 78 müsabakada toplam 8 gol kaydetti.