GALATASARAY KEREM AKTÜRKOĞLU İLE MASADA

Posted by

Sarı kırmızlı takımın bu sezon süper lig ve UEFA Avrupa Liginde yoluna devam eden takım süper lig de lider Trabzonspor ‘un 9 puan arkasında kalarak şampiyonluk yarışı için geri de kaldılar.

Bu sezon kadroda gençleşmeye giden sarı kırmızlı takım da genç oyuncu yıldız ismi Kerem Aktürkoğlu ile yeni sözleşme için görüşmelere başlasalar da bir türlü beklenen imzalar atılamadı.

Sarı kırmızlı takım genç oyuncusunun sözleşmesin de yapacakları maaşına olan zam ile beraber serbest kalma maddesi de eklemek istiyorlar.

KEREM AKTÜRKOĞLU 20 MİLYON EURO

Sarı Kırmızılı Galatasaray ile göstermiş olduğu kısa sürede ki mükemmel performansı sonrasında A Milli takım dan da davet alarak milli takımın formasını da giymeye başlayan genç yıldız Kerem Aktürkoğlu hem sarı kırmızılılar ile hem de A milli takım da attığı goller ile dikkatleri üzerine çekti.

Genç yıldız Kerem Aktürkoğlu kısa süre içerisinde göstermiş olduğu performansı ile 3. Lig den A milli takıma kadar çıktığı kariyerinde Avrupa ‘ da dev takımlar tarafından takip edilmeye transfer listelerine girmeyi başardı.

Kerem Aktürkoğlu özellikle A Milli takımda ki kariyeri sonrasında gollerine devam eden oyuncu sarı kırmızılı takıma bonservis bedeli ödemeden kadrolarına katmışlardı.

Değerine değer katan oyuncu için yeni sözleşme üzerinde çalışan sarı kırmızlı takımın yöneticileri genç oyuncunun takım da en az kazanan oyunculardan birisi.

Sarı kırmızlı takım ile yıllık 900 bin lira alarak oynayan 23 yaşındaki Kerem Aktürkoğlu yeni sözleşmesi ile yıllık maaşında zam yapılacak genç oyunun kazancı 9 katına 8 Milyon Liraya çıkarılacak.

Genç oyuncunun menajeri ile yapılan görüşmeler ile ilk etap da serbest kalma maddesinden dolayı sıkıntı çıkartan menajeri de ikna etmeyi başaran sarı kırmızılı yönetim imza aşamasına geldiler.

23 yaşındaki genç oyuncunun yeni sözleşmesi için en az 20 Milyon Euro serbest kalma bedeli belirledikleri söyleniyor.

GALATASARAY VE A MİLLİ TAKIM PERFORMANSI

23 yaşındaki genç oyuncu Kerem Aktürkoğlu sarı kırmızlı takıma 2020 – 21 sezonunun başında 3. Lig ekiplerinden 24 Erzincanspor ‘dan bonservis bedeli ödemeden kadrolarına scout transferi olarak kadrolarına katmışlardı.

Genç oyuncu kısa süre içerisinde göstermiş olduğu büyük sıçrama ile beraber geçtiğimiz sezon sarı kırmızlı takım ile 27 süper lig maçında 6 gol 2 de asist katkısı sağlayan genç oyuncu bu sezon ise ilk 11’in vazgeçilmez oyuncularından birisi oldu.

Bu sezon süper lig de sarı kırmızılı forma ile 12 karşılaşmada 2 gol 1 de asist sevinci yaşayan genç oyuncu UEFA Avrupa liginde ki performansı ile de Avrupa da ki dev kulüplerin dikkatin çekmeyi başardı. Avrupa liginde 8 karşılaşmada 3 gol 3 asist katkısı yapan genç oyuncu performansı sonrası A milli takım kariyeri de başlamış oldu.

2022 Dünya Kupası elemelerinde 7 karşılaşmada 433 dakika sahada kalan oyuncu 3 gol katkısı yapmıştı.