Galatasaray da Gidecek Oyuncular Kim Olacak?

Posted by

Sarı kırmızılı takımda yeni sezonda yapılan kadro rotasyonun da genç oyuncular ile kadrosunu güçlendiremeye devam ederken bir yandan da kadroda düşünülmeyen oyuncular ile de yollarını ayırmasını bekleniyor.

Galatasaray da Gidecek Oyuncular Kim Olacak?


Karadeniz Ekibi Emre Akbaba İçin Devreye Girdi


Süper ligin son üç haftasında topladığı 6 puan ile liderlik koltuğunda oturan Trabzonspor kadrosunu güçlendirmeye devam ederken sarı kırmızlı takımda yaşadığı sakatlıklar ile performansı düşen oyuncu Emre Akbaba ile yakından ilgilendiği 28 yaşındaki oyuncuyu kadrolarına katmak istedikleri öğrenildi.

Galatasaray da Gidecek Oyuncular Kim Olacak?


28 yaşındaki oyuncu geçtiğimiz sezon sözleşmesi bitmişti. Oyuncu ile yeniden sözleşme imzalayan sarı kırmızlı takım bu sezonki performansı ile ve yeni yapılanma ile kadroda forma sansının bir hayli zor olmasından sarı kırmızılı takımdan ayrılması gündeme gelmiş durumda.


Yerli oyuncularına gelen teklifleri değerlendirmek isteyen sarı kırmızlı takım 28 yaşındaki oyuncusu için süper ligin şampiyonlukta en güçlü adaylarından birisi olan Trabzonspor un oyuncu ile ciddi bir şekilde ilgilendiği haberi gündeme geldi.


Sarı kırmızlı yönetim teklifi teknik direktör Fatih Terim ile de paylaşarak tecrübeli hocanın 28 yaşındaki oyuncunun gitmesine izin vermesi halinde bordo mavili yöneticiler ile transfer sürecinin görüşülmeye başlanacağı bildirildi.

Bu sezon kadroda düşünülmeyen oyuncu için Milli arayı da değerlendiren sarı kırmızılı takım Fatih Terimin de yeşil ışık yakmaya yakın olduğu bordo mavili takıma gidişine izin verecek gibi görülüyor.


Galatasaray Kariyeri

Sarı kırmızılı takım Emre Akbabayı kadrosuna katmak için bir hayli uğraştığı oyuncuyu süper lig ekiplerinden birçok takımın teklifini reddeden oyuncu Galatasaray lı olduğunu söylemişti.


Oyuncu Galatasaray‘a transfer olmak için Başakşehir’ in 1,9 Milyon Euro, Fenerbahçe’nin ise 2,2 Milyon Euro’ luk teklifini reddeden Emre Akbaba, Galatasaray’dan 1.6 Milyon Euro kazanacağı sözleşmeyi kabul etmişti.
Aytemiz Alanyaspor forması giyen oyuncu sarı kırmızılı takım kadrosuna katmak için kulübüne 4 Milyon Euro bonservis bedeli ödeyeceklerdi.


Galatasaray daki performansı ile Milli takımada davet edilen oyuncu yaşadığı büyük sakatlıklar sonrası performansındaki düşüş sonrası kadroda düşünülmemeye başladı.

28 yaşındaki oyuncu sarı kırmızlı forma ile 73 maça çıkan oyuncu 14 gole imza attı.