SÜPER LİG’DE SON TRANSFER NETLİKLERİ

Posted by

Süper Toto Süper Lig’de son günlerde transfer gündemi oldukça heyecanlı geçiyor. Her takım kendisi için en iyi oyuncuyu transfer etmek isterken planlar çok da istenildiği gibi gitmiyor. Özellikle de büyük takımlarda transfer süreçleri henüz daha görüşme ve imza aşamasında.

Bu sezon Süper Lig’e yeni dahil olan takımlar ise transferde oldukça hızlı ve atik bir şekilde adım atıyorlar. Süper Lig’de transfer sezonu hem heyecanlı geçiyor hem de transfer adımları yavaş olan takımlar için de belirsizlikler devam ediyor.

Rosier İndirime Gitti

Beşiktaş’ın 2020-21 sezonunda Portekiz’in Sporting takımından kiraladığı 24 yaşındaki sağ bek Valentin Rosier, Beşiktaş’ta forma giymek için maaşından fedakarlık yaptı ve Beşiktaş’ta forma giymek için maaşından kesilecek kısmın bonservise eklenmesini talep etti.

Fener’den Transfer Çalımı

Forvet arayışlarına devam eden Fenerbahçe, Trabzonspor’un da gündeminde olan Danimarkalı golcü Andreas Cornelius için harekete geçti. Fenerbahçe, Parma ile Serie B’ye düşen ve takımdan ayrılmayı planlayan oyuncuyu kiralamak istiyor.

Gedson Fernandes’te Rakip Çıktı

Galatasaray’ın Benfica’dan kiralamayı planladığı Gedson Fernandes için Fransa şampiyonu Lille de devreye girdi. Bu gelişmeden sonra elini çabuk tutmak isteyen Galatasaray, Benfica ile bir kez daha görüştü. Galatasaray, Gedson Fernandes’in menajeriyle görüşüp oyuncunun Galatasaray’dan yana tavır almasını sağlamayı planlıyor.

Demirspor Hız Kesmiyor

Younes Belhanda ve Mario Balotelli’yi kadrosuna katarak transferde adından söz ettiren Adana Demirspor, David Akintola ve Umut Meraş transferinde mutlu sona yaklaştı. Altınordu’dan Metehan Mimaroğlu’nu kadrosuna katan Adana Demirspor, Yannick Bolasie’den vazgeçti.

Fenerbahçe’de Paulinho Transferi

Sarı lacivertli yönetim, uzun süredir temasta olduğu Paulinho ile anlaşma sağladı. Ukraynalı yıldız Andriy Yarmolenko için de süreci hızlandıran Fenerbahçe, çifte transfer bombası patlatmak istiyor.

Emre Belözoğlu döneminde el sıkışılan Dorukhan Toköz, Vitor Pereira’nın kararını bekliyor. 25 yaşındaki futbolcu, Belözoğlu’nun takımla yollarını ayırdıktan sonra takımsız kaldı.

Adana Demirspor Formunda

Altınordu’dan Metehan Mimaroğlu ile imza atan Demirspor David Akintola ve Umut Meraş ile de süreci bitirmeye hazırlanıyor.