İtalya Serie A’nın 11. Haftasında Torino, 30 Ekim Cumartesi günü kendi sahasında Sampdoria’yı konuk etti. Olimpico Grande Torino Stadyumu’nda oynanan iki takım arasındaki bu mücadeleyi 3 – 0’lık skor ile kaybeden taraf konuk takım Sampdoria oldu.
Ev sahibi Torino’ya kendi sahasında galibiyeti ve 3 puanı getiren golleri Dennis Praet,Wilfried Stephane Singo ve Andrea Belotti kaydetti. Bu sonuç ile birlikte deplasmanda oynadığı maçta rakibine mağlup olan teknik direktör Roberto D’Aversa öndelriğindeki konuk takım Sapmdoria, İtalya Serie A’da 6. Mağlubiyetini almış oldu.
Diğer yandan kendi sahasında oynadığı maçta rakibini mağlup eden teknik direktör Ivan Juric yönetimindeki ev sahibi Torino, İtalya Serie A’da 4. Galibiyetini elde etmiş oldu.

Torino’ya Kendi Sahasında Galibiyeti Getiren Goller
İtalya Serie A’nın 11. Haftasında oynanan karşılaşmaya ev sahibi Torino, rakibi Sampdoria karşısında Savic, Djidji, Bremer, Buongiorno, Lukic, Pobega, Singo, Aina, Praet, Linetty ve Sanabria 11’i ile başladı. Diğer yandan konuk takım Sampdoria ise rakibi Torino karşısında Audero, Draguşin, Yoshida, Chabot, Ekdal, Bereszynski, Augello, Thorsby, Silva, Candreva ve Quagliarella 11’i ile sahaya çıktı.
İki takım arasındaki bu mücadelenin 17. Dakikasında ev sahibi Torino, Dennis Praet’in attığı gol ile karşılaşmada 1 – 0’lık skor ile öne geçen taraf oldu. Mücadelenin ilk yarısında her iki takımdan da başka gol sesi çıkmayınca ilk 45 dakika 1 – 0 sona erdi.
Maçın 52. Dakikasında ev sahibi Torino, Tommaso Pobega’nın asistinde Wilfried Stephane Singo’nun attığı gol ile karşılaşmada durumu 2 – 0 yaptı. Diğer yandan maçın 67. Dakikasında konuk takım Sampdoria’da Adrien Silva, maçın hakemi tarafından görmü olduğu direkt kırmızı kart ile oyun dışında kaldı.
Maçın uzatma anlarında 90+3. Dakikasında ev sahibi Torino, Bremer’in asistinde Andrea Belotti’nin attığı gol ile karşılaşmada durumu 3 – 0 yaptı. Mücadelenin kalan dakikalarında her iki takımdan da başka gol sesi çıkmayınca ev sahibi Torino, kendi sahasında konuk ettiği rakibi Sampdoria’yı 3 – 0 mağlup etti.
Öte yandan iki arasındaki bu mücadelede ev sahibi Torino’da Bremer ve Pobega; konuk takım Sampdoria’da ise Draguşin, Askildsen, Chabot ve Candreva maçın hakemi tarafından sarı kart gören futbolcular oldular.

3 Puanı Alan Takım Torino Oldu
İtalya Serie A’nın 11. Haftasında oynanan mücadelede deplasmanda oynadığı maçı kaybeden konuk takım Sampdoria, haftayı puan alamadan kapatan takımlardan biri oldu. Böylece konuk takım Sampdoria, Serie A’da 9 puan ile on beşinci sırada kaldı.
Diğer yandan kendi sahasında oynadığı maçta konuk ettiği rakibini mağlup etmeyi başaran ev sahibi Torino ise 3 puanı hanesine yazdırdı. Böylece ev sahibi Torino, Serie A’da puanını 14 yaptı ve onuncu sırada kendisine yer bulmuş oldu.