Sivasspor Altay’ı Mağlup Etmeyi Hedefliyor Kritik 3 Puan

Posted by

Demir Grup Sivasspor, Süper Lig 2021 – 2022 sezonunun 11. haftasında İzmir ekibi ile yeşil sahada kozlarını paylaşmaya hazırlanıyor. Kırmızı Beyazlı ekibin hedefinde Altay deplasmanından 3 puan ile geri dönmek var.

Teknik direktör Rıza Çalımbay gözetiminde idmanlarını aksatmadan devam ettiren Yiğidolar, lig sıralamasında yükselmeye kararlı. Kırmızı Beyazlı sporculardan Fayçal Fajr’ın sakatlığı geçti ve takım arkadaşları ile birlikte antrenmanlara katılım gösterdi. İşte Demir Grup Sivasspor – Altay müsabakasına dair merak edilen ayrıntılar…

Altay, Süper Lig 2021 – 2022 sezonunun on birinci haftasında Yiğidoları kendi sahasında konuk etmeye hazırlanıyor.

Son üç mücadelede mağlubiyet elde ederek ligde sahip olduğu 15 puanını muhafaza eden İzmir ekibi, şeytanın bacağını Demir Grup Sivasspor maçında kırmayı istiyor. Siyah Beyazlı sporcular, deneyimli çalıştırıcı Mustafa Denizli ile birlikte yoğun bir idman programına sahip.

Yiğidolar Galibiyet Konusunda Kararlı

Yiğidolar, Altay deplasmanından galibiyet ile dönme konusunda son derece kararlı. Teknik direktör Rıza Çalımbay gözetiminde antrenmanlarını devam ettiren Kırmızı Beyazlı sporcular, lig sıralamasında üst sıralara tırmanmak istiyor.

Kulüp tesislerinde bir araya gelen Demir Grup Sivasspor futbolcuları, yaklaşık 1 saat 30 dakika boyunca basına kapalı olacak şekilde idman yaptı. Isınma hareketleri ile çalışmalara başlayan Kırmızı Beyazlı oyuncular daha sonra 5’e 2 top kapma, pres ve pas çalışmaları ile idmana devam etti.

Deneyimli hoca Çalımbay, antrenmanın sonlarında öğrencilerine yarım sahada çift kale maç oynattı. Yaşadığı sakatlık sonrasında iyileşme sürecini tamamlayan Fayçal Fajr da idmanda renkdaşları ile birlikte yer aldı.

Sivasspor – Altay Mücadelesi Hangi Gün Oynanacak?

Demir Grup Sivasspor, İzmir deplasmanı için başarılı hocası Rıza Çalımbay ile birlikte antrenmanlarını sürdürüyor.

Kırmızı Beyazlı taraftarlar, son üç haftadır yaşayamadıkları zafer sevincini tatmak istiyorlar. Yiğidolar şimdiye dek rakip takımın filesini 14 kez havalandırırken kendi kalesinde ise 12 gol gördü. Sivasspor 11 puan ile 14. sırada yer alıyor.

Demir Grup Sivasspor – Altay maçı 30 Ekim 2021 Cumartesi günü oynanacak. Müsabakanın saat 16.00’da başlaması planlanıyor.