Geçtiğimiz sezonun şampiyonu ve bu senin de şampiyonluk adaylarının en güçlü takımı olan siyah beyazlılar transfer sezonunun son gününde bombayı patlattılar.
Beşiktaş son olarak transfer son gününde dünya yıldızı oyuncu Bosna Hersekli 31yaşındki Miralem Pjanić’ e siyah beyazlı formayı giydirdiler.
Son Günde Gelen Yıldız
Transfer de oldukça etkili isimler ile kadrosunu güçlendiren siyah beyazlı takım son günde adeta yıldız oyuncu ile bombayı patlattılar.
Kadrolarını güçlü isimler ile güçlendiren siyah beyazlı takım Barcelona’ lı oyuncu Miralem Pjanić’ i kiralık olarak transferin son gününde kadrosuna kattılar.

Transferin son gününde geçe geç saatler de özel uçak ile İstanbul’ a getirilen yıldız oyuncu gelir gelmez sağlık kontrollerinden geçerek evraklı hazırlanarak TFF’ ye gönderildi.
Siyah beyazlı yönetim son saatler oldukça hızlı geçti. 31 yaşındaki oyuncu Miralem Pjanić in lisansı çıkarılması için zamanla yarışan siyah beyazlılar yıldız oyuncunun ismini Şampiyonlar ligi listesine yazdıra bilmek için adeta zaman ile yarıştılar.
Yıldız Oyuncunun Gelişi Nasıl Oldu
Beşiktaş ta bu sezon kadroda düşünülmeyen bir oyuncu evet mental problemler yaşayan 29 yaşındaki Adem Ljajic. Siyah beyazlı takıma toplam maliyeti 20 Milyon Euro’ yu geçen oyuncu için menajeri ile masaya oturan yönetim sürpriz bir teklif ile karşılaştılar.
Barcelona’ lı yıldız oyuncu Miralem Pjanic teklifi ile karşı karşıya geldiler. Beşiktaş A. Ljajic in sözleşmesini feshi etmek istiyorlardı burada menajer Fali Ramadani devreye girerek oyuncu ile orta noktayı bula bileceği tazminatının yarısına Adem Ljajic’ i ikna edebileceğini söyleyen menajer karşılığında Beşiktaş’ a Barcelonalı yıldız ismi önerdiği ortaya çıkltı.
Bunun üzerine Sırp futbolcunun alacaklarının bir kısmını ödeyen siyah beyazlı yönetim oyuncuya bonservisini vermiş oldular.
Sergen Yalçın’ a sürpriz oldu
Son anda gerçekleşen bu transfer de süreçte siyah beyazlı takımın teknik direktörü Sergen Yalçın’ ın haberinin olmadığı ortaya çıktı.

Önlerine gelen teklifi değerlendirmek isteyen siyah beyazlı yönetim oyuncu ile anlaşmış oldular.
Böylece Avrupa da ki transfer sezonunun son günün de siyah beyazlı takım dünyaca bir yıldız oyuncu olan Miralem Pjanić ‘i kadrolarına katmış oldular.